Friday, October 28, 2011

cuti yg xmcm cuti

assignment ecology 80% siap.
assignment kimia xbuat lg.
assignment biostat x bwat lg.
assignment ecology je da mkn masa 2 hari lebih utk bwat.
msian flora weh.igt sekuntum je ke?hohooo
xmasuk pokok besar gabak, buah2an,pokok tepi jalan lg.haish
minta maap ye pokok2 sekalian.aku tak sempat nak menghafal nama korg.
korg blambak gler ohh.xpe nnt lama2 aku bole ingt.
mcm aku bole igt nama budak AG seramai 1 batch dulu.
siap la aku.assignment kimia da le due date dia 31 hb.
plan nak bwat revision pun terkubur.
minta2 sempat la siap keje aku.amin :)

p/s: geng, sorry x smpt nak keep in touch dgn korg. syg korg gler :)love,gg

Tuesday, October 11, 2011

penat

mcm nak putus nyawa ari ni
smlm aku tdo lmbt
pastu bgun awal.
pastu xtdo tgh hari.aku mmg x bole kalo x tdo tgh hari.nnt aku lalok
tp xtau knp hr ni at least bole la catch up lecturer ajar apa
hari tu lg le rasa cam nak mgamuk je ptg2 sbb xtdo tgh hari
kelas hr ni straight 4pm smp 7pm
mggu ni cam byk gler benda kena bwat
kuiz ada 2 bijik.yg susah ye
pastu kawad la,ceramah itu ceramah ini
wiken ni pun hari sabtu ahad ada program gak.
haish usm ni jeles ke apa sbb umah aku dekat?
berangan le aku nak family outing wiken ni
maaak! nak balik! T.T

p/s:trima kasih wifi usm sbb kasik can saya download angry bird full version for pc :)
love,gg

Thursday, October 6, 2011

gg the lone ranger

its not that im avoidong you guys
its just that i don't like to wait
kalo cepat tu xpe la.
tggu kawan pas kuliah.pastu g mkn sama2
pastu kalo esok aku x tggu kau,kau kcik ati la apa la
rubbish dohh!we're 19 already.
itu style budak skolah.
thats how gg is.so bear with it.
nazirah masih mcari kawan sekepala dengannya :(
rndunye geng2 sekepala aku!

p/s:muka pas camping cam kena fire dgn otromen.pfft

love,gg

Monday, October 3, 2011

nazirah dan manong

baru balik camping pimpin siswa.
sangat tercabar bg aku yg lembik,berlemak,ttiap mggu balik
yg plg x bole belah skali masa mdnite jungle trekking
tak nampak pape ohh.harap org dpn btau je apa yg ada
mcm ada batu ke lobang ke,nnt msg tu akan di pas2 ke blkg
*wlwpun bnde2 tu lg 1 batu jauhnye -.-
tp da x rasa mcm jungle trekking, rasa mcm rentas desa
jauh nak mampus berbukit2.
smpaikn aku kena ckp kat dia aku tak larat.
hee malu gler.tp mmg btul pun.drpd aku pengsan kat tgh2 hutan tu. kol 2 3 pg lak tu.
kena baham rimau ke apa tak ke naya namanya.
hari ni nak naik jejantas pun rasa cam nenek2 je.sbb segala urat2 lenguh dah aih.
overall ok.aku je yg lembik/aku asyek2 kena dgn instructor aktiviti lasak
"ni muka cam nak nangis je.rindu mak ke?"
aku cam nak jwb je."pnatlah ngeng!"

p/s: yay!esok kelas kol 10 ! :)
love,gg