Thursday, May 26, 2011

bake bake!


hari ni nazirah bikin
julie's lemon diva cupcake :)
paling harap bole ajak geng2 dtg try makan.
rndu gler korg!
love,gg

Sunday, May 22, 2011

cupcake :)


jir : mak rasalah jir bwat ni. mcm muffin kenny rogers tak?
mak: lg sedap drpd kenny rogers pny :)
jir : :D

ni yg aku rasa mcm nak amek kulinari upu ni.hehe
but no worries cupcakes bcos you are already in my list of "What should gg do after retired".
:)

love,gg

Wednesday, May 18, 2011

cookies adventure yay!

for the first time ever
AKU BUAT COOKIES.
i called it VANILLA TWILIGHT :D
so much for the first attempt.
1st try mcm cookies tu bergabung jadi mcm sepapan cookies
and i was like :OOO
aku pun hangen so i let it out
*sape le nak makan sepapan nnt? -.-
pastu aku brainstorm2.
pastu aku teringat rancangan masak memasak ANNA OLSON
dia kata buat aduan mcm doh
aku buat td tak mcm doh pun dowh!
sbb kurg tepung
so aku try buat lg
*oven aku kalo ada mulut mesti da gelak kuat2 mcm aku
THIS TIME cookies ni buat hal pulak
dia tak bgabung
tapi dia ramai2 pakat menyenget ke tepi -.-
haih haih haih suka ati kau la
but it went well
senget tapi sedap je
and yeahh aku dapat tempahan pertama
nnt aku nak bwat cupcakes utk hntaran kakak aku
*buat pun tak pnh weh.but i'll try :)

p/s: ohh pls pastries don't ever betray me after this
bcos i've started to like you.
love,gg

Sunday, May 15, 2011

hish.

i'm talking rubbish.
it means that i miss you
and i can't spit it out with words.





p/s : tadi ptg aku mimpi kucing kejar aku.
AKU TAK SUKA KUCING.
*kn da aku cakap merepek lg.

love,gg

Monday, May 9, 2011

nik sarah :)

to my dearest nik sarah nik nikun :)
i love u
have a great birthday.
u've inspired me to make a collage.
tggu taw benda alah ni smp umah.
hee once more i love u.

p/s: haih lambat lg le burfday aku ni ha.

love,gg

tambun





biar belang2 kulit asalkan gembira :)
thanx cik ai, pak wan, baad and iman.
love,gg

Sunday, May 8, 2011

muda





i've found these pictures just now.
haha rindu weh!
love,gg

Tuesday, May 3, 2011

friends









terima kasih pusat asasi sains universiti malaya :)
love,gg