Friday, April 22, 2011

thots of tonite.

  1. aku rindu gile adik beradik aku dgn abah aku
  2. sorry kalo aku tersalah ckp td.
  3. oh i miss my teenage life too.
after all the three thots above i've got the solution already.



and that's why I am NAZIRAH.
the girl who laughed too much.
love,gg


Wednesday, April 20, 2011

Nikmat ;)

TANGAN KANAN MAKAN MEGI.

TANGAN KIRI ONLINE.


TERBAIK AH NAZIRAH.



and you and you and you..

ikan tenggiri ikan yu

jaga diri ailerviu :)
love,gg

Sunday, April 17, 2011

nazirah the babysitter

ari tu masa punggah barang. aku nampak beg kampung aku. dulu aku da mintak tlg abah hantor balik png dulu tapi knp ada lagi dalam but keta ni? paling musykil di dunia pastu ptg tu baru la aku tau yg aku dgn mak diberi amanah jaga caliph, kak baya dgn newborn babyy so tak dapat la nak online lama2 sgt. ni pun baru pas dodoi caliph. c u when im back in png i will rmmbr u even when i dodoi caliph, when i bancuh his shushu when i watch cartoon wif him. when i urut kak baya :) love,gg

Thursday, April 14, 2011

aku lagi -.-

pada satu hari yang indah nan ceria

tirah : ok. benda apa yang BULAT TAPI BUKAN BOLA.
ADA ANAK TAPI TAKDE MAK.PASTU KALO ADA CAHAYA DIA SUKA.

shira: bulan!

tirah: bukan2

dayu: matahari?

tirah:tidak2

che pah: GG!

nazirah: -.- aku ada MAK laa.aku mana ada anak

tirah : salah2 ,jawapan dia MATA.haha :D

nazirah: naseb badaaan

p/s : time kaseh kawan2 yg picnic skali kat klcc.
esp pada incik taufiq yg paling murah hati nak sponsor scramble egg sandwich.
jasamu dikenang.
love,gg