Monday, January 31, 2011

darlings of januaryy


hello february :) hari ni nak cte pasal org yg lahir bulan januari.
ok start!



baby iman razali. 22 januari
wlwpun kau kdg2 nakal. kak jira ttp syg kau :)


alia shahhbani. 4 januari
pandai cun.
kak jir pun syg kau gakk



fizah hamzah. 29 januari. motivator terbaik.
thnx for ur shoulder that u've lend me all this while. :)


afiq and izat. kiri dgn knn bwh. bday afiq 20 january.
bday izzat 22 januari. oo yg kat atas tu farez dgn esyraf.




makk! plg sygg mak didunia. dia slalu balas msg aku se-sweet yg bole.
syg mak!


farha hanina. 17 januari. kawan dgn aku dari darjah 3.
dia pandai. wehh aku da lama tak naek keta dgn kauu.




syafika adila safie. 27 januari. sori aku tido masa kau susah payah drive
dr shah alam ke puncak alam.ngantukk ah stayup smlm hehe.





ni shira.aku syg dia.dia suka kasik smgt kat aku.
dia suka ketawa dgn aku smpai gegar2 tgkt 8 :) 2 januari.:D






akak cntek belah kiri aku ni wany.yg belah kanan tu aini.
tp yg bday bulan januari ialah wany. 1.1.1992
tengkiu hari tu kasik fun kat aku pas exam.
syg korg dua org :)






love,gg

lil' penang :)




hai kawan2 :)
ahad lepas,nazirah hassan,nazurah hassan dan fuad hassan
ke little penang kat penang road.
ada bazaar jual handcrafts,jual makanan traditional,
baju traditional.
pastu siap jumpa kawan jur.nama dia mr alex.
dia org BERLIN. *fulamakk haha
tapi handcrafts dia mcm mahal sket.
tak boleh laa aku nak borong.
pastu pg jalan kat masjid kapitan keling.
and then had lunch dekat nasi kandar beratur.
nasi kandar paling famous kat sini.
balik rumah naek rapid penang.
time kaseh baad and jur :)
nnt jalan2 lg ok.











oh and some more things.Ya Allah pls take care of

1. friends kat mesir.ada rusuhan kat sana :(
2.family cik aldrine kat segamat.banjir teruk.hope
ila syamila pun tak kena.
pls do take extra care of them just like how u take good care of me.
love,gg

Saturday, January 29, 2011

awesome-MOST weekend :D








abes je last paper bio aku dgn shark truusss naek bas pg UITM puncak alam.
penat tu penat tapi mmikirkn keriangan yg bakal dialami *poof* penat trus hilang.
aku dduk dekat rumah aini dgn wany.ni gmbr baru smpai.hehe.yeahh kami cunn
pastu part mlm tu paling best didunia.pg i city.paling tgkiu kat sas yg drive jauh2.terbaek ah kau drive.ohh dan mintak maap aku ttdo dlm keta.*terqadha tdo lak.mntg2 abes exam.siap dengkur haha.snowalk i city terbaek.ridhwan,pasni bole la aku pg rusia da prektis duk dlm tuu.smpai muka kebas.patut la kau x suka winter.

snap snap!
thnx gler kat
1. shakira abu samah
2.nur aini amirah pardan
3.nurshazwany roslan
4.syafika adila safie

sygg korg nak mampuss.



ohh lg satu.time kaseh esyraf ghafar kasik tumpang smpai kat bas station.kalo tidak mmg x sampai ah sni.aku akan ingat janji aku utk blnje kauu.haha

Sunday, January 16, 2011

farha hanina :)


hepi bday paa cunn

aku syg kau.aku tau kau pun syg aku hehe

thnx for your existence :) since 2000 kan?
nnt maen tolak2 swimming pool lg ok.
to sharky and khairun thnx for yesterdayy :DD

hehe.

love,gg

Thursday, January 6, 2011

15 lasts.

oh mnde ni aku bwat sbb abg kandung laen mak laen bapak aku aka Ridhwan Roslan da tag.
so aku pun buat laa

What was the last thing you ate?
dominos and moist choc cake :)

What was the last thing you said?
ok tirah.:)

What was the last song you heard?
Gives You Hell

What was the last TV show you watched?
spongebob.*kat png ari tu

What was the last movie you saw?
Wall-E
What was the last thing that made you cry?
gaduh

What was the last thing that made you laugh?
bday shira

Who was the last person to call you?
Faiz Hassan

Who was the last person to text you?
Laila
Who was the last person to comment you on facebook?
abg kandung laen mak laen bapak aka Azizi ordinary haha
What was the last restaurant you ate at?
Ayamas On Wheel wif shira
What was the last thing you bought?
selendang crumple :)

What was the last shop you were in?
PC edu fair kat dtc *terbaekk
Which friend did you last see?
tirah and biha
Where was your last holiday to?
Butterfly Farm Batu Feringghi

HARI INI DALAM SEJARAH

Between You and Azizi Ordinary




Azizi Ordinary January 7 at 2:53am Report
bayang kan ni no kod dotdotdot,0000...so ape yg akan ko tulis kat status kaw
ni aku nak tulis.kau da le tak hensem,perangai pun tak hensem.kau dgn kau pny annoying
dgn kau pny muka berkarat kau tu bole pack barang get out dr um.time kaseh :)

p/s: aku hangen tahap bima sakti malam ni.

Sunday, January 2, 2011

numbers

terharu :)

paling COMEL dlm dunia hahaha
mule2 jumpe aku tgk ko sgt happy n ceria
tpi tak start kwn ko lgi
tpi bile da mule kwn ngan ko i see different side of u
not everytime is happy day for u
but remember my fren "after a hurricane comes a rainbow''
*wah2 da mcm lirik lgu kate perry*
suka kwn ngan ko n bile2 aku sedih ko sudi teman aku
terima kasih bgi pinjam bahu ko selama ni
paling nak PELUK ko skrang ♥

hai busuk!hehe..kat mrsm dlu kita kenal, baik gitu2 jek eyh..aku pon tak geng sgt kau time tu...masuk UM amik kau,pecah bilik ketawa..ahahaha..ko comel baik sgt *wink2 :) selalu stdy and hangout sesama and yg takleh blaa time 3 org sekali tdo satu katil ahahaha..sorry ek klu tergurau kasar selama ni dgn kau..hehe..nice to befriend with you :)

kau pnye gelak paling aku akan engt =) best ah nak buat bnde gler2 ngan kau..semua stage nme gelaran kau aku ade ^^, aku da kawann ngan kau 10 thn =) sayangg kau lbeyh ah :o

tyme f4 sem 2 kowt bru cam perasan kau? tp perasan je lah..tak kwn lagii..f5 da same klas bru kenal n rapat.suke gelak2 yg jnis high pitch hahah tp comel ah gelak kau ;) srry sbb prnah trhangen kt kau tyme f5..sorry2 *lagu super junior* best gf top 10? hahah gdluck n hppy new year!!

waaaa,too many words to describes u...1st n 4most,of cos la kaw ni member perempuan yg paling gempak n terbaek penah hadir kat idup ak...bcos of dat ak xpikir byk utk mengaku kaw la one of my besfren eva n eva..paling same,even doe ak x de mood where never i sit,u r da person who can swing out my mood to hyperactive guy...hahaha...sgt bes ade member gurl cam kaw...kakakaka...


halo?.haha Kenal mase lab che.yeke?mm, Kalo xsilap lar. Sempoi gile bdak ne. Suke sgt buat lwak bodoh, suke mengumpat gak. Kalo dia gelak, Omagah, smpai lupe dunia. Awww,.btw best kwn ngan awk.:)

orang yang paling semangat gelak..mase jumpe dulu cane ek??blur skeyt...huehue...best gile sakat ko...lagi2 kalo ko melatah..pstuh glak balik...haha..thnx for all the food and the fun times we had together :D
many yet to come. :)

Saturday, January 1, 2011

burfday shira :)


dear shira
hepi burfday.thnx for being my strength to study.
you always have time lend me your shoulder.
and to hear my loud laughter hoho * you also have one
sng cite aku syg kau la.hepi bday syggg

butterfly fly away





in this beautiful boring day, me abah and mak decided to go to butterfly farm. :)
dan farm ni wayyy more cooler than yg kat melaka nye.
harga tiket mahal lebih rm10 drpd yg kat melaka pny.
tapi yg tak bestnye jalan nak pg batu feringghi.
mcm ular mabuk hish berbelok2 naik pening pale.
tapi worth it la :)



oh and plus kat fb kan ada maen nombor tu kan.
aku ada suro akak cantekk ni bwat.
dia kata dia malu da nak caper kat fb.
so aku caperkan beliau kat blog aku hehe
i love u kakak! :)
the most motherly fren i have! crius aku rse bleh cite pape kt ko,n ko lyn jek aku mepek ke mencarut ke membebel ke.haha..
ure a veeery good fren,n aah kn.we grew up together (:
wlwpn time skolah rndah xrpt,tp everytime lepak dgn geng ko yg ade aini tu sume,mst gelak smpi nangis2.haha..igt x kite ckp psl bulu dada zain ruffedge tu? haha
thxxx slaluuu sgt bg aku tumpang tdo kt um.thx 4 always listening,n thx 4 always being there. jgn sdey2 psl pointr sem lps,ko pandai.tu sbb dpt msuk um.believe yg ko boleh,mst boleh pny..taw.aku ade cni utk kau kalu pape ye syg..♥ u!hppy new year! :D