Wednesday, December 28, 2011

ckp senang

be strong.Because Allah is planning something better for you.
you,ve just got to make it through.
Allah does not burden u wif things that u can't handle.
i may be not good in giving motivation. but pls remember Allah is always there-
to listen ur thoughts and pray.
take care :)
love,gg

Tuesday, December 13, 2011

restless



hai,aku br blk camping yg sgt memenatkan.wlwpun lokasinya kat blkg usm.
tp dia pny penat tuu..sampai demam2 aku.masa camping kat manong ari tu x demam lak.
ohh sbb aku kne hujan.aku kne redah hujan utk amek brg kat khemah.
kalo x,x bole blk.
abes camping tu je aku tdo lama gler nak dkt 10 jam.
ada kwn aku tdo 12 jam.
balik2 je camping esoknya aku ada TEST ORG CHEM + BIOSTAT. i felt very miserable that day. :(
org chem aku dpt B,hari tu aku dpt A-.*kau nak expect apa nazirah ooi.
kau baca 1 jam 1/2 je.
pastu ada org ckp budak2 yg kurengg da naik gred.yg dulu dpt A da turun gred.
terasa aku weh.

KO TU TAK CAMPING MMG LA KAU BOLE SKOR.KAU BOLE PULUN BACA ORG CHEM DUA HARI.AKU NI DUA HARI BERCAMPING.TGN LUKA KENA BULUH,BADAN BUSUK BAU ASAP.

tp aku x salahkn pgkp.aku slhkn dr aku yg x digest betul2 org chem.

LEFTHANDED SCOUTS :

pgkp ni blaja ikatan byk gler.satu pun aku x hafal :P
lgpun susah aku nak tgkp sbb cr ikatan dorg tu cara RIGHTHANDED.
mmg susah la utk aku.masa camping ari tu aku kne ikat woggle.
smp jurulatih tu da x larat nak ajar aku.
2 3 jurulatih da kerumun aku.
last2 dorg yg ikatkn woggle utk aku.
aku rasa cam nak nangis da masa tu.da le aku ngantuk penat.
* woggle tu gelung yg aku pkai kat scarf yg wane coklat tu.
tu kira cam simbol pangkat la.
aku pny wane coklat sbb aku br abes camping pastu dpt manikayu apa ntah.

yg pntg skrg aku da lepas 2 azab.pastu wiken ni jur nak kawen.mggu depan ada lg dua azab - test biodiversity.
love,gg

Sunday, November 27, 2011

yesterday was cool :)

smlm aku pg hiking kat bkt bendera.
kata je kat bkt bendera tp start hiking dr botanical garden
i managed to hike 5 KILOMETER.
ok aku plg last skali.tapi aku kesah apa.
asalkn aku bukan loser mcm org2 yg x larat pastu naek truck on kilometer 2.5th
dsbbkn aku last,i got accompanied by two nice man, uncle sandra + uncle raj.
sorry uncle,im not in the mood of borak2 while hiking.sbb x biasa.
the said "bagus nazirah,smgt awak ni kuat.tugas kami - asalkn awak smp kat atas tu"
masa hiking tu ada apek2 amoi2 umur >60 yrs old naik bukit skali.
malu kot.aku yg muda mudi ni lembik gler.
masa da smp tu aku rasa heppy gler nak mampus.
pastu aku balik2 tu pas mgrb aku teruuus tido smp pkol 5 pg.
hiking ni mmg lifetime-tiring-but-happy experience.
my hiking definition : naik bukit sambil tgk fern + mosses, dan menikmati fresh air tnpa memikirkn jarak jauh perjalanan.
tengkiu KLKM :)

p/s:sori ah tade gmbr.xlarat nak amek sbb pnt gler bila da smp atas tuuuu.
love,gg

Thursday, November 24, 2011

the never ending busy nazirah

nazirah terlampau sebok utk 3 bulan mdtg ni.antara aktivitinya ialah:
  • EKSPO JUALAN rabu depan 30 nov kat dewan budaya usm.dtg jgn x dtg.hehee.and before tu kene prepare mcm2 gler.
  • persembahan KELANASISWA 2 dis *kalo xmsuk psmbhn,kne jg pameran for the whole day! mstla aku tanak.
  • CAMPING KELANASISWA 9-11 dis *i dont like camping esp the mandi part.-.-
  • 12 dis ada DUA TEST BESAR. -BIOSTAT + ORG CHEM.da le org br blk camping.
  • ONLINE ASSGNMNT ORG CHEM CHPTER 9 TO 11.tarikh tutup awal disember. *pdahal skrg br msuk chpter 8 hishhh!
  • 18 dis jur dgn pais nak kawen. :D kat melaka.kesian la kelas hr jumaat asyek dponteng olehku.
  • awal january da start FINAL EXAM!!! 3 weeks.
smoga dgn kbusy-an ini akan mjdkn nazirah seorg yg lebih lestari.hidup usm :D ! <3
love,gg

Tuesday, November 8, 2011

ish ish

currently in melaka
tp x free sgt.
mak minta tlg kemas rumah plus prepare utk pais nak kawen
tp nnt pais kawen aku x bole la nak ajak org ssuka hati aku
sbb kenduri ni belah pompuan
nnt bulan 12 aku nak ajak 1 dunia dtg kenduri kawen belah family aku :)
rindu geng tapi x bole nak buat apa :(
love,gg

Friday, November 4, 2011

hai


td tgk pet 101
OMG hedgehog comel gilee.
rasa cam nak satu utk birthday
haha brgn je kau nazirah.

p/s: esok nak travel jauh.doakan kslmtn.selamat hr raya haji.
thnx usm sbb kasik aku raya dgn humwerk biostat ANOVA dan ecology - sahaja :D
love,gg

Tuesday, November 1, 2011

rayuan

wahai usm sila jgn bagi humwerk
nazirah nak beraya dgn tenang
cukup la ari tu da bg blambok2 smp aku jd makhluk nocturnal - makhluk berjaga malam.
berhari2 tdo kol 3.
lgpun abg dia da nak kawen 11 hb ni
nnt tutor tny 'knp awak x buat tutorial?'
nazirah akan jawab "abg saya kawen cekgu,saya org penting dlm mjlis tu.kalo sy xda, xlgkap la meja santap tu. :P"
love,gg

Friday, October 28, 2011

cuti yg xmcm cuti

assignment ecology 80% siap.
assignment kimia xbuat lg.
assignment biostat x bwat lg.
assignment ecology je da mkn masa 2 hari lebih utk bwat.
msian flora weh.igt sekuntum je ke?hohooo
xmasuk pokok besar gabak, buah2an,pokok tepi jalan lg.haish
minta maap ye pokok2 sekalian.aku tak sempat nak menghafal nama korg.
korg blambak gler ohh.xpe nnt lama2 aku bole ingt.
mcm aku bole igt nama budak AG seramai 1 batch dulu.
siap la aku.assignment kimia da le due date dia 31 hb.
plan nak bwat revision pun terkubur.
minta2 sempat la siap keje aku.amin :)

p/s: geng, sorry x smpt nak keep in touch dgn korg. syg korg gler :)love,gg

Tuesday, October 11, 2011

penat

mcm nak putus nyawa ari ni
smlm aku tdo lmbt
pastu bgun awal.
pastu xtdo tgh hari.aku mmg x bole kalo x tdo tgh hari.nnt aku lalok
tp xtau knp hr ni at least bole la catch up lecturer ajar apa
hari tu lg le rasa cam nak mgamuk je ptg2 sbb xtdo tgh hari
kelas hr ni straight 4pm smp 7pm
mggu ni cam byk gler benda kena bwat
kuiz ada 2 bijik.yg susah ye
pastu kawad la,ceramah itu ceramah ini
wiken ni pun hari sabtu ahad ada program gak.
haish usm ni jeles ke apa sbb umah aku dekat?
berangan le aku nak family outing wiken ni
maaak! nak balik! T.T

p/s:trima kasih wifi usm sbb kasik can saya download angry bird full version for pc :)
love,gg

Thursday, October 6, 2011

gg the lone ranger

its not that im avoidong you guys
its just that i don't like to wait
kalo cepat tu xpe la.
tggu kawan pas kuliah.pastu g mkn sama2
pastu kalo esok aku x tggu kau,kau kcik ati la apa la
rubbish dohh!we're 19 already.
itu style budak skolah.
thats how gg is.so bear with it.
nazirah masih mcari kawan sekepala dengannya :(
rndunye geng2 sekepala aku!

p/s:muka pas camping cam kena fire dgn otromen.pfft

love,gg

Monday, October 3, 2011

nazirah dan manong

baru balik camping pimpin siswa.
sangat tercabar bg aku yg lembik,berlemak,ttiap mggu balik
yg plg x bole belah skali masa mdnite jungle trekking
tak nampak pape ohh.harap org dpn btau je apa yg ada
mcm ada batu ke lobang ke,nnt msg tu akan di pas2 ke blkg
*wlwpun bnde2 tu lg 1 batu jauhnye -.-
tp da x rasa mcm jungle trekking, rasa mcm rentas desa
jauh nak mampus berbukit2.
smpaikn aku kena ckp kat dia aku tak larat.
hee malu gler.tp mmg btul pun.drpd aku pengsan kat tgh2 hutan tu. kol 2 3 pg lak tu.
kena baham rimau ke apa tak ke naya namanya.
hari ni nak naik jejantas pun rasa cam nenek2 je.sbb segala urat2 lenguh dah aih.
overall ok.aku je yg lembik/aku asyek2 kena dgn instructor aktiviti lasak
"ni muka cam nak nangis je.rindu mak ke?"
aku cam nak jwb je."pnatlah ngeng!"

p/s: yay!esok kelas kol 10 ! :)
love,gg

Friday, September 23, 2011

alamak!

Nazirah binti Hassan
Pusat Pengajian Sains Kajihayat
Universiti Sains Malaysia
11800 Minden Pulau Pinang

Saudara/i,

TAWARAN MENGIKUTI PROGRAM 'PIMPIN SISWA' SIRI 4/2011
Tarikh :30 September hingga 2 Oktober 2011
Tempat: Kem Lata Perangin, Manong,Perak



siap la kau nazirah -.-
Dear Manong,do have mercy on me!

p/s: i miss my friends esp the closed one.you know who you are :)
love,gg

Tuesday, September 20, 2011

hangen

haah la.sikit2 majuk.x matured langsung.
baek aku layan pesta konvo yg berbondong2 lauk pauknya :D

love,gg

Sunday, September 11, 2011

hello usm :)

baru habis orentasi.sumpah kaki da berotot2
kolej dgn kampus jauh nak mampus
sumpah kene carik beskal cepat2 kat mudah.my
got some new friends :) and i believe that the number will be growing and growing
minggu 1st mmgla smua org sombong2 belaka
badan semakin ramping dan akan menjadi lebih ramping gamaknya
da le jauh,bergunung ganang,siap kena lintas jejantas.
mak:kenapa tak psg meter kat lutut ari tu?hehe
dear Allah thnx for bringing me here.
pls give me strength to survive,i love U :)
love,gg

Friday, August 26, 2011

abah ni -.-

jir : mak,jir malas ah nak mlm buka nnt.kita beli nak.
mak: haah kat tabung haji tu ada bazar baek pny.nnt kte pg ah

abah duk jauuh sket masa tuu

abah: jira tulis ah nak beli apa utk jira masak.nnt kita pg tesco.
jir & mak: kuangkuangkuangggg

harapan je la aku nak bersara masak hari ni.chef wan pun ada off day taw!
hari ni masak laksa johor,
besok gerak gi kl. <3
love,gg

Sunday, August 21, 2011

png to pontian.

just got back from pontian.very delighted to see the humongous NANAS kat tgh2 pekan pontian.
alhamdulillah dpt buka puasa dgn tok aji.
and i've had enough of kids this past weekend.rumah atuk aku da mcm nursey kot smlm.
with their mom yelling."Acap!masuk!,Anas!jgn lari dlm lecak!"wtv

oh and one more thng.tgk la profile pic haha
21.8.11 - happy burfday AZIZI MOKHTAR :D.

Monday, July 25, 2011

the lost

tokteh meninggal dunia 21/7/2011
pukul 1.45 am
rumah kitorg paling dekat dgn dia.
sedih gila bila dgr akir cite mcm mana dia find out ayah dia mninggal
akir is just my age
and yes aku tabik dia for being very strong
adik beradik laen smua kat overseas
tggl akir,atan dgn makteh je

here it goes:
akir dgr ada org bisik kat telinga akir suruh turun tgk ayah.
bila akir turun rasa kat bwh tu mcm gelap je
rasa mcm malaikat da turun
bila akir pegang tangan ayah,sejuk.
before ni ayah ada pesan kat akir.
"Akir jgn suro mak pegi kedai lg.Akir kena pg sndr.
Akir da kena pandai buat semua benda sendiri"
Akir terpikir kenapa tak ckp mcm tu kat kak ilma,abg iktab,abg iqra?
and now I know why.
sbb hari pengebumian tokteh ada isteri dia,akir dgn atan.atan form 4

moral of the story: love your parents whatever happens.

penah tak dgr cite zaman nabi yg mak bapak dia kena tukar jadi babi tu?
anak dia Allah da janji syurga.
sbb dia still jaga makbapak dia walaupun dorg da jadi mcm tu
love,gg

Monday, July 18, 2011

u to the p to the u

nazirah dpt usm sc biology.3 yrs. abah kata sbb nnt aku kne amek dip education
kata nak jd lecturer.
mmg aku lg 3 tahun bole jd anak mami la kalo bgini gayanya.
ohh lg satu.

im just saying.bukan sc stream je yg bole buat kita jd kaya dan berjaya
kdg2 tu glamer je lebih.
bygkn kalo anda dlm situation ni

B1 : kau stadi kos apa?
B2 : medic ah.*smbl kembang hidung
B1: pointer ok?
B2: cukup mkn je. :|
B2:kau kos apa?
B1: aku business.
B2:what the?
B1:tapi alhamdulillah la bole carry :)

dont be shy with what you got now.bcos Allah know whts the best :)
believe in Allah and u'll be just fine.

p/s: esok keje :P

Saturday, July 2, 2011

:(

rndu gler kat geng2 :(
da duk jauh2 ni tak boleh nak buat apa
benci benci benci benci!
love,gg

Thursday, June 9, 2011

msian reality


mula2 tgh nak google pasal KATHY BETH TERRY i.e the geek version of katy perry.
tapi tersangkut lak kat satu tumblr post ni. :)

YOU KNOW YOU ARE MSIAN WHEN :

1) “On The Way” means “You Are Far Away”, you either miles away from the destination or you haven’t gone out of the house/the place you are at so you say you are on the way so that you have time to get ready & actually on the way.

2) You call any instant noodle “Megi” even if it’s not Maggie or Milo at any chocolate drink even if its Vico,Ovaltine or Oligo.

3) You use Friendster instead of Facebook before you think Facebook are cooler only to realize its not that cool anymore but every time someone mentions Friendster, you will deny the fact you had Friendster before.

4) You use ‘Lah’ at almost every word but you find it weird when foreigners use it at every word they say trying to be Malaysian

5) You only start your event at 9.30 even though in the schedule it says 8.30 because you only arrive an hour later from the time given.

6) You eat almost 24 hours a day, breakfast at 7@8, tea break at 10@11, lunch at 12@1, tea break at 3@4, dinner at 8@9, supper at 11 @ 12 where most of the time you eat at mamak for some teh tarik & roti canai with your friends & you must have ‘nasi’ @ rice at least once a day.

7) You do things last minute, last minute paying the summon whenever they give discounts, last minute shopping when its Raya because you are too busy to do it early even if you have time.

8) You bargain like - A LOT, even if you already got some discounts, you still bargain hoping to get less discount just to see how far your bargaining skill.

9) You may hate/complain everything on tv on why it should or should not be but still you watch it anyway.

10) You are always frustrated & complain a lot about Malaysian sports game like football, badminton & all but the minute they won a tournament, you suddenly become their biggest fan & proud of them as if you never complained at all.

11) You may hate a certain Malaysian politic/politician/political party but you still love them anyway whenever there’s issue in Malaysia so you talk a lot about them and debate like you are in a Parliment to win your agruement even though you know it doesn’t change anything or make you a politician.

12) You will ‘LIKE’ or ‘REBLOG’ this because you are either a Malaysian or have been to Malaysia & you know its true ;P

oh and one more thing.



demam maharaja lawak
:)

love,gg

Sunday, June 5, 2011

tunang jur :)






it's been a very busy week.
habis satu mggu ni mengemas rumah all out pny.
bulan 12 nnt kurus le aku mengemas lg.
siap la aku kawen nnt hehe
:)


love,gg

Thursday, June 2, 2011

aini amirah :)

aku syg kau gler
sejak darjah 1 lg :)
sampai da tua ganyut begini hee
aku suka weh dgr kau ketawa.
kau sorg je ketawa mcm tuu
pendek kata iloveyou iloveyou iloveyouuu :)
and may all ur wishes come true.


*fb aku ni bila ntah nak elok.nak post kat wall,
nak bwat status pun kena tekan byk kali.
g to the r to the r
g-rrrr!

love,gg

penatpenat


aktiviti masak2 memasak perlu dhentikn sketika
sbb asyek kena kms umah je
tapi aku tak kira.
tadi aku curi2 gak bwat kek coklat :D
sedap2
mak confess kat aku

mak : jir, mak bukan tanak mkn jir msk taw.
cuma skrg da tak bole mkn sgt da tua2 ni.
jir : haiya takpela mak :)
mak : apa nak buat.taik kambing bulat2.
jir: whaaat?

haha

love,gg





we always didn't manage to get a good picture.nvrmind
i miss u caliph
:)

Thursday, May 26, 2011

bake bake!


hari ni nazirah bikin
julie's lemon diva cupcake :)
paling harap bole ajak geng2 dtg try makan.
rndu gler korg!
love,gg

Sunday, May 22, 2011

cupcake :)


jir : mak rasalah jir bwat ni. mcm muffin kenny rogers tak?
mak: lg sedap drpd kenny rogers pny :)
jir : :D

ni yg aku rasa mcm nak amek kulinari upu ni.hehe
but no worries cupcakes bcos you are already in my list of "What should gg do after retired".
:)

love,gg

Wednesday, May 18, 2011

cookies adventure yay!

for the first time ever
AKU BUAT COOKIES.
i called it VANILLA TWILIGHT :D
so much for the first attempt.
1st try mcm cookies tu bergabung jadi mcm sepapan cookies
and i was like :OOO
aku pun hangen so i let it out
*sape le nak makan sepapan nnt? -.-
pastu aku brainstorm2.
pastu aku teringat rancangan masak memasak ANNA OLSON
dia kata buat aduan mcm doh
aku buat td tak mcm doh pun dowh!
sbb kurg tepung
so aku try buat lg
*oven aku kalo ada mulut mesti da gelak kuat2 mcm aku
THIS TIME cookies ni buat hal pulak
dia tak bgabung
tapi dia ramai2 pakat menyenget ke tepi -.-
haih haih haih suka ati kau la
but it went well
senget tapi sedap je
and yeahh aku dapat tempahan pertama
nnt aku nak bwat cupcakes utk hntaran kakak aku
*buat pun tak pnh weh.but i'll try :)

p/s: ohh pls pastries don't ever betray me after this
bcos i've started to like you.
love,gg

Sunday, May 15, 2011

hish.

i'm talking rubbish.
it means that i miss you
and i can't spit it out with words.





p/s : tadi ptg aku mimpi kucing kejar aku.
AKU TAK SUKA KUCING.
*kn da aku cakap merepek lg.

love,gg

Monday, May 9, 2011

nik sarah :)

to my dearest nik sarah nik nikun :)
i love u
have a great birthday.
u've inspired me to make a collage.
tggu taw benda alah ni smp umah.
hee once more i love u.

p/s: haih lambat lg le burfday aku ni ha.

love,gg

tambun





biar belang2 kulit asalkan gembira :)
thanx cik ai, pak wan, baad and iman.
love,gg

Sunday, May 8, 2011

muda





i've found these pictures just now.
haha rindu weh!
love,gg

Tuesday, May 3, 2011

friends









terima kasih pusat asasi sains universiti malaya :)
love,gg

Friday, April 22, 2011

thots of tonite.

  1. aku rindu gile adik beradik aku dgn abah aku
  2. sorry kalo aku tersalah ckp td.
  3. oh i miss my teenage life too.
after all the three thots above i've got the solution already.



and that's why I am NAZIRAH.
the girl who laughed too much.
love,gg


Wednesday, April 20, 2011

Nikmat ;)

TANGAN KANAN MAKAN MEGI.

TANGAN KIRI ONLINE.


TERBAIK AH NAZIRAH.



and you and you and you..

ikan tenggiri ikan yu

jaga diri ailerviu :)
love,gg

Sunday, April 17, 2011

nazirah the babysitter

ari tu masa punggah barang. aku nampak beg kampung aku. dulu aku da mintak tlg abah hantor balik png dulu tapi knp ada lagi dalam but keta ni? paling musykil di dunia pastu ptg tu baru la aku tau yg aku dgn mak diberi amanah jaga caliph, kak baya dgn newborn babyy so tak dapat la nak online lama2 sgt. ni pun baru pas dodoi caliph. c u when im back in png i will rmmbr u even when i dodoi caliph, when i bancuh his shushu when i watch cartoon wif him. when i urut kak baya :) love,gg

Thursday, April 14, 2011

aku lagi -.-

pada satu hari yang indah nan ceria

tirah : ok. benda apa yang BULAT TAPI BUKAN BOLA.
ADA ANAK TAPI TAKDE MAK.PASTU KALO ADA CAHAYA DIA SUKA.

shira: bulan!

tirah: bukan2

dayu: matahari?

tirah:tidak2

che pah: GG!

nazirah: -.- aku ada MAK laa.aku mana ada anak

tirah : salah2 ,jawapan dia MATA.haha :D

nazirah: naseb badaaan

p/s : time kaseh kawan2 yg picnic skali kat klcc.
esp pada incik taufiq yg paling murah hati nak sponsor scramble egg sandwich.
jasamu dikenang.
love,gg

Friday, March 11, 2011

feseni :)


walaupun tak menang,tapi aku peduli apa.dorg best :D

btw, pasum da nak abes.
exam da nak dekat.
makin da nak exam.makin ramai yg berperangai pelik2.
suke ati kau la nak perangai mcm mana pun.
sbb aku ada misi lain yg lebih penting.
banyak gler nak baca. spm pun tak banyak mcm ni.
haih haih
oh and one more thing. tadi aku nampak kelisa biru. aku rasa nak nanges :(

love,gg

Friday, February 25, 2011

dku


paa : dalam byk2 gigi, gigi apa yg BULAT?
gg : gigi spongebob
paa : salah2
gg : gigi yg kena kikis la kot
paa : salah hee

*pikir lama sket

gg : -.-'' aku?
paa: wahaha yeahhh!
gg : benda apa yg putih panjang dan banyak cakap?
paa: takyah jawab pun da tau :D

heeeee

ESOKNYA

paa : shira, gigi apa yg bulat?

tak sampai 30 saat

shira : GG laaa haha ! :DD
gg : -.-''

p/s: haih rindu bebeno le kat demo.nnt demo balik msia wajib kuar dgn kawe ok.haha maen hntam jek

Monday, January 31, 2011

darlings of januaryy


hello february :) hari ni nak cte pasal org yg lahir bulan januari.
ok start!



baby iman razali. 22 januari
wlwpun kau kdg2 nakal. kak jira ttp syg kau :)


alia shahhbani. 4 januari
pandai cun.
kak jir pun syg kau gakk



fizah hamzah. 29 januari. motivator terbaik.
thnx for ur shoulder that u've lend me all this while. :)


afiq and izat. kiri dgn knn bwh. bday afiq 20 january.
bday izzat 22 januari. oo yg kat atas tu farez dgn esyraf.




makk! plg sygg mak didunia. dia slalu balas msg aku se-sweet yg bole.
syg mak!


farha hanina. 17 januari. kawan dgn aku dari darjah 3.
dia pandai. wehh aku da lama tak naek keta dgn kauu.




syafika adila safie. 27 januari. sori aku tido masa kau susah payah drive
dr shah alam ke puncak alam.ngantukk ah stayup smlm hehe.





ni shira.aku syg dia.dia suka kasik smgt kat aku.
dia suka ketawa dgn aku smpai gegar2 tgkt 8 :) 2 januari.:D






akak cntek belah kiri aku ni wany.yg belah kanan tu aini.
tp yg bday bulan januari ialah wany. 1.1.1992
tengkiu hari tu kasik fun kat aku pas exam.
syg korg dua org :)






love,gg

lil' penang :)




hai kawan2 :)
ahad lepas,nazirah hassan,nazurah hassan dan fuad hassan
ke little penang kat penang road.
ada bazaar jual handcrafts,jual makanan traditional,
baju traditional.
pastu siap jumpa kawan jur.nama dia mr alex.
dia org BERLIN. *fulamakk haha
tapi handcrafts dia mcm mahal sket.
tak boleh laa aku nak borong.
pastu pg jalan kat masjid kapitan keling.
and then had lunch dekat nasi kandar beratur.
nasi kandar paling famous kat sini.
balik rumah naek rapid penang.
time kaseh baad and jur :)
nnt jalan2 lg ok.











oh and some more things.Ya Allah pls take care of

1. friends kat mesir.ada rusuhan kat sana :(
2.family cik aldrine kat segamat.banjir teruk.hope
ila syamila pun tak kena.
pls do take extra care of them just like how u take good care of me.
love,gg

Saturday, January 29, 2011

awesome-MOST weekend :D








abes je last paper bio aku dgn shark truusss naek bas pg UITM puncak alam.
penat tu penat tapi mmikirkn keriangan yg bakal dialami *poof* penat trus hilang.
aku dduk dekat rumah aini dgn wany.ni gmbr baru smpai.hehe.yeahh kami cunn
pastu part mlm tu paling best didunia.pg i city.paling tgkiu kat sas yg drive jauh2.terbaek ah kau drive.ohh dan mintak maap aku ttdo dlm keta.*terqadha tdo lak.mntg2 abes exam.siap dengkur haha.snowalk i city terbaek.ridhwan,pasni bole la aku pg rusia da prektis duk dlm tuu.smpai muka kebas.patut la kau x suka winter.

snap snap!
thnx gler kat
1. shakira abu samah
2.nur aini amirah pardan
3.nurshazwany roslan
4.syafika adila safie

sygg korg nak mampuss.



ohh lg satu.time kaseh esyraf ghafar kasik tumpang smpai kat bas station.kalo tidak mmg x sampai ah sni.aku akan ingat janji aku utk blnje kauu.haha