Wednesday, December 29, 2010

harimau malaya :D


terbaek ah korg
nak nangis aku tgk bola td.
breathtaking suspen and full of drama.
perrrggghh tak menyesal aku turun cafe.
baru la aku tau knapa abah, pais dgn baad ske tgk bola.
once again, congrats!korg terbaek gler siot :)

Saturday, December 18, 2010

rindu :)




skype je bole,rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
mak : jira. love me not them.jadikan jira cukup pakej.PANDAI COMEL :)
skype dgn mak je ok.

thnx mak.jira sntiasa ingat psan mak.syg mak.rindu mak abah jura pais and baad.

Thursday, December 16, 2010

motivator terbaik.

Fizah Hamzah: aku tau pasum sangat susah
Fizah Hamzah: aku try buat paper pasum pun tak lps
nazirah hassan: time kaseh krn mmahami :)
Fizah Hamzah: susah giler
Fizah Hamzah: try ur best in this second sem
nazirah hassan: aku nnt degree nak amek bio
nazirah hassan: mmg da confirm la kot
nazirah hassan: xnak da jd dentist
Fizah Hamzah: ok
nazirah hassan: aku suka gila bio
Fizah Hamzah: but are u sure?
Fizah Hamzah: bgus2
nazirah hassan: mne la tau nnt aku amek dgree kat upm kn kn?
Fizah Hamzah: haaaaa
nazirah hassan: sbb kwn aku pun ajak g upm
Fizah Hamzah: boleh sgt
Fizah Hamzah: hmm aku da confirm mmg dlm upm je
Fizah Hamzah: takleh nak kluar2
Fizah Hamzah: hahaha
nazirah hassan: best ah tuu
nazirah hassan: sbb kwn aku pny kakak amek biology kat upm degree
nazirah hassan: mcm best jek dia cite
Fizah Hamzah: ooo
nazirah hassan: xsabar nak kuar pasum :P
Fizah Hamzah: sile la dtg ke upm
nazirah hassan: :)
Fizah Hamzah: hahaha
Fizah Hamzah: pasum tak best ke?
nazirah hassan: aku ingat nak jd lecturer
nazirah hassan: best tu mmg best
Fizah Hamzah: boleh sgt
nazirah hassan: tp degree mcm tension jek
nazirah hassan: haha
Fizah Hamzah: hang ade bakat
Fizah Hamzah: oo
nazirah hassan: pasum susah
Fizah Hamzah: for sure
nazirah hassan: bakat jd lecturer ke?
nazirah hassan: heheehe
Fizah Hamzah: a'ah
Fizah Hamzah: sgt pandai mengajar
Fizah Hamzah: hahaha
nazirah hassan: ntah le aku xske jadik doktor ke apa ke
nazirah hassan: mcm tekanan jek
Fizah Hamzah: u will be one of the havoc and the best lecturer ever
Fizah Hamzah: hahahaha
nazirah hassan: wah aku plg syg kau ah
nazirah hassan: nak post kat blog hehehe
Fizah Hamzah: buat ape yg ko suke
nazirah hassan: tau xpe
Fizah Hamzah: kgn pakse2
Fizah Hamzah: *jgn
nazirah hassan: tu ah kalo kaya x hepi bwat pe kn?
nazirah hassan: jadik lecturer mst kaya dan ada life
Fizah Hamzah: yup
nazirah hassan: dan takde on call
nazirah hassan: plg seronok di dunia
Fizah Hamzah: hahaha
nazirah hassan: nnt awak jadik vet la eh?
Fizah Hamzah: hmm
Fizah Hamzah: tahle
nazirah hassan: awak nak jd apa?
Fizah Hamzah: tak tau lgi
Fizah Hamzah: based on result mcm tak dpt je
nazirah hassan: pasni kite struggle ok
Fizah Hamzah: byk competition gg
Fizah Hamzah: oooooook
nazirah hassan: kat sini lg la fizah
nazirah hassan: dasyat gler
Fizah Hamzah: nape?
nazirah hassan: aku masa dapat result mcm nak trus pg amek diploma
nazirah hassan: ramai yg power mcm apa ntah
nazirah hassan: power gler
nazirah hassan: power to infinity
Fizah Hamzah: ok
nazirah hassan: tapi ada kawan aku cite
nazirah hassan: ada budak pasum ni dia dulu 2.8
nazirah hassan: pastu sem 2 dia mgamuk
Fizah Hamzah: hahahaha
Fizah Hamzah: mengamuk?
nazirah hassan: pastu overall dia trus dapat 3.8
nazirah hassan: amek kau
Fizah Hamzah: waaaa
Fizah Hamzah: gile la
nazirah hassan: aku nak jd mcm tu la :)
nazirah hassan: aminnn
Fizah Hamzah: ko will be the next person
nazirah hassan: aku ada lg 4 bulan jek kat sini
nazirah hassan: i love u
nazirah hassan: hahha ttbe je
Fizah Hamzah: hahaha

it is not the end of the world.go gg.
thnx fizah :)

Sunday, December 12, 2010

kecik ati nak mampos

aku kecik ati gler
aku da lama gler nak maen gamelan
skali masa kawen coach aku
coach aku x pggl aku pun :'(
aku dapat tau pun kat fb kwn aku
aku x penah rasa kcik ati mcm ni
nak bersara la mcm ni :((((

Sunday, December 5, 2010

tired


3 words bila baru smpai um dr penang.
sampai kol 11 pm.bas dr png kol 4.23 pm

PENAT NAK MATI.

Saturday, December 4, 2010

out from the muvi :)


terbaekk ah cte The Next Three Days
time kaseh kepada abg saya fuad hassan
kalo tidak mmg tanak tgk cte ni
sbb skali imbas cam tak best
breathtaking nak mampos ah
RUSSEL CROWE! sila jadi ayah angkat saya :)

Thursday, December 2, 2010

my darling kmb :)


princess nana happy burfday. i love you sunshine! :)